frygter du

Frygter du?

Frygter du, hvad der kan ske, når du står overfor noget nyt, noget ukendt eller når du skal træffe en beslutning, der kan være svær? Gør du dig mange forestillinger om den kommende situation, så du bygger en frygt op inde i dig – en frygt der (måske) i sidste ende får dig til at stoppe, ikke gøre det du vil?

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, kan følgende måske hjælpe dig, så du bryder dine tankerækker, og får modet til at handle på dine drømme.

En række simple spørgsmål kan nuancere dine forestillinger, og måske endda få dem til at virke mindre skræmmende.

Det du tænker, om en givende situation du står overfor, VED DU det kommer til at ske? 100% sikker?  eller er det bare noget, du tror?  Hvad ville andre gøre i lignende situation, hvad ville de tænke om det? Kunne du forestille dig, at det du tænkte om situationen faktisk ikke var sandt?

Når vi begynder at stille spørgsmålstegn til vores tankerækker, sker der ofte det at vi opdager andre muligheder og i bedste fald finder ud af, at der faktisk ikke er noget at frygte.

Så hvad kan DU gøre lige nu og her for at bryde de tanker, der stopper dine handlinger? Bare en ting – du ved ikke hvad der sker derefter…

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *