Måske har du oplevet, at står overfor noget nyt, noget ukendt, noget der gør dig utryg?
Du oplever en vis form for ubehag, OGSÅ selvom det er noget, du virkelig gerne vil…

Sådan har jeg det lige nu… Det føles virkelig skræmmende, ubehageligt og min frygt siger “STOP, lad være, hold fast i det du kender, det gamle, det trygge”. Men jeg ved, at det alt sammen er signaler til mig om, at jeg har noget på spil, og at det er vigtigt for mig! Derfor vælger jeg at handle på det, også selvom det føles ubehageligt lige nu.

At mærke et ubehag, at blive nervøs ved tanken, få hjertebanken, er et signal til dig om, at du har noget på spil – du har sat dig selv på spil – du har bevæget dig ud af din komfortzone. Når du gør det, træner du dit mod – modet til at handle på det du virkelig gerne vil, på trods af modstanden der raser indeni dig.

Ofte bremser disse følelser os, for hvis det ikke føles rart, så overbeviser vi os selv om, at vi hellere må lade være, at vi skal stoppe, vente, udskyde.. Der er jo ingen grund til at kæmpe sig frem mod noget, der giver os en følelse af ubehag! 

Men det er netop det, der skal være et signal til os om, at vi faktisk er på rette vej, at vi sætter os selv på spil, bevæger os ud af komfortzonen. Det er her, vi virkelig kan mærke, at  det er vigtige nok for os! Det er her, vi skal være villige til at tage skridtet, også selvom det føles ubehagligt. For når du gør det gentagende gange, vil du opleve, at du bliver modigere og modigere, på trods af frygten der holder dig tilbage.  Jo mere modig du bliver, jo lettere vil det blive for dig at handle, også når du føler dig på gyngende grund.

Så hvad kan du gøre for at træne dit mod?
Hvor skal du bevæge dig ud af din komfortzone?
Hvad er det værste der kan ske, når du træder ud af din komfortzone?
Og hvordan ved du det kommer til at ske?

“Livet giver dig, hvad du har modet til at bede om”

Oprah Winfrey

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *