Vores hverdag er fuld af små mirakler, men vi glemmer dem ofte i vores travlhed, med alt det vi skal nå. Vi snyder faktisk os selv, for ved at få øjnene op for disse mirakler, kan vi ganske gratis øge vores livskvalitet.

Mange ting tager vi for givet. Vi glemmer helt, hvor meget selv de små ting betyder for os. Ofte er det først, når vi står i ekstreme situationer – måske der hvor vi har mistet alt – at vi bliver opmærksomme på, det vi havde og værdien af det. Vi glemte bare at sætte pris på det, at være taknemmelig for det. Det ser vi bagefter, når det er for sent. Derfor sæt fokus på det der giver dig glæde i dit liv, i din hverdag. Skriv det ned hver dag, så du får øjnene op for det. Del det med andre, så får du glædesfølelsen endnu engang, og det er ganske gratis.

Forleden kom der en af mine elever hen til mig og sagde;”Åhh…jeg trænger sådan til et knus idag”, hvorefter jeg naturligvis gav hende et stort et af slagsen. Uhmmm…det gjorde godt, både for hende og mig. Bagefter tænkte jeg, hvor er det skønt, at være så bevidst om, at det der giver en et løft – lige der – er et kram. OG ikke mindst at turde spørge om at få et – wow! Fysisk berøring som et kram, et kys, et kærtegn frigiver endorfiner i vores krop. Det får os til at føle os godt tilpas. Præcis som den lille pige sagde. Så sørg for at give og få masse af det. Husk at give dig selv selvforkælelse fx. bestil en massage, en ansigtsbehandling, smør dig ind i din ynglingscreme efter et skønt bad osv. Det er kroppens egen “narkotika”, der vil give dig en følelse af tilfredshed, glæde og overskud.

Sidst men ikke mindst disse kloge ord fra Charlie Chaplin;

“A day with out laughter, is a day wasted”

Grin er gratis og kroppen er fantastisk, for når vi griner, så frigiver den endorfiner. Det koster intet, er så let og giver så meget. Derfor vil jeg slutte dette nyhedsbrev af med, at dele dette videoklip. Måske kender du det allerede? Hvis, så er jeg sikker på, at det tåler et gensyn, jeg har grint så tårerne trillede.
Se med her https://www.youtube.com/watch?v=D2crAYiZLNo

Du ved godt, hvad der får dig til at grine. Put mere af det ind i din hverdag og du vil øge dit overskud, din glæde og lethed i din liv.

Hav en dejlig uge og nyd hverdagens små mirakler
De bedste hilsner fra
Jette

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *