Jette Rysgaard

Jeg er midt i livet – 49 somre og har en dejlig teenagedatter. Jeg er fraskilt og har været alenemor gennem en årrække. I dag bor jeg med en ny mand, et nyt sted og med nye muligheder.

Midt i livet skulle nye valg tages. Min livssituation blev vendt på hovedet. Det jeg troede var evigt – forsvandt. At gå fra to til en. At være familie til enlig. At tage ansvar for mig og ikke de andre. At stå stærk midt i smerten. At tillade ny kærlighed. At turde tro på alt bliver godt og der er læring i alt, også det der smertes. Det og meget mere har jeg med mig her midt i livet.

Den læring jeg fik, da mit liv slog en kolbøtte, dem bruger jeg i mit virke som coach.  Mine kvaliteter som coach er at jeg er nærværende, empatisk, fokuseret, lyttende og tillidsskabende. Det er vigtigt for mig, at mine klienter bliver i stand til, ved hjælp af simple  øvelser, på egen hånd at handle på deres mål, drømme og ønsker.

Du har alle svarene inde i dig selv

– dit mod afgør, om du vil åbne op for dem.

“Jeg fik super klarhed over problematikker og gode redskaber at arbejde med.”

Anne Marie, klient.

Min filosofi

At du har et valg. Det er dit ansvar, at skabe det liv du ønsker at leve. I det øjeblik du begynder at handle indefra dig selv og ud, vil du opleve, at det er langt lettere, at opnå det du ønsker at få ud af dit liv.

  • Det du drømmer om, skal du tage ansvaret for sker.
  • Når du handler indefra dig selv, bliver dit liv det lettere.
  • Det er dit liv – tag ansvar for det. Få det bedste med herfra.

I det øjeblik du rent faktisk får sat handling bag dine ord og tanker, vil du mærke en forskel. Det er den, der gør, at du finder modet til at turde at tage ansvaret 100% hjem til dig selv. I det øjeblik vil du kunne mærke livet indefra og ud – i din helt egen personlige version.

Mit Résumé

Uddannelse

Certificeret life- og business coach

Uddannet hos Manning Inspire.

Certificeret stresscoach

Uddannet hos Stressmentor.nu

Workshops

Kvinde midt i livet

Hvem er du når du ikke er mor, ægtefælle, veninde eller datter? Gennem workshops (gen)finder du din kerne, så du bliver i stand til at handle indefra og ud, på dine ønsker og drømme. Det handler om, at have modet til at handle indefra dig selv. At få kræfter og tro på at du kan stå på egne ben og træffe de valg der er vigtige for dig.

Brænd stressen af

Oplever du, at du har mistet glæden og overblikket, gå-på-modet og lysten til det du tidligere fandt glæde i? Er overskuddet afløst af  manglende tålmodighed, rastløshed og en kort lunte? Så er det på tide at give dit liv et servicetjek. Igennem workshoppen får du lært hvordan du, vha. simple øvelser, kan (gen)finde lysten og troen på at livet, giver dig glæde, at du ikke skal være tilskuer i dit eget liv.

Få det så i mål – det nytårsforsæt

Få sat handling bag DIT MÅL for 2017.
En  workshop hvor du stiller skarpt på, hvordan du når dit mål.
Ved simple og effektive spørgsmål får du sat handling bag din forvandling.
Deltagerne arbejder individuelt med deres målsætning.
Ved hjælp af en række specifikke spørgsmål, som løbende stilles af coach Jette Rysgaard, vil du opnå klarhed over, hvad du helt præcis kan gøre, for at du når det mål, du har sat dig.