pak gaven op

“At livet det er livet værd,

på trods af tvivl og stor besvær,

på trods af det der smerter”

Og livet kommer til at gøre ondt før eller siden, det ved vi alle. Vi rammes forskelligt – måske af kærestesorger, skilsmisse, dødsfald, svigt,  sygdom osv. Når livet smerter og alt føles tungt og svært, så er der gemt en gave deri…

En gave tænker du måske? Ja, en gave. For alt hvad vi oplever, både på godt og ondt, giver os en læring / en gave, som vi skal huske at pakke ud. Inden vi skynder os videre med det liv, der skal leves…

Hvorfor sker det for mig lige nu? Hvad vil livet fortælle dig? Hvad er det, netop denne gave kan give mig med videre i livet?

Jeg har taget mine rutsjeture her i livet… og er sikker på der kommer flere, for sådan er livet også. Tidligere gjorde jeg alt for at glemme, komme videre, så sårene kun læges. Lige indtil de  blev brudt op igen og gjorde endnu mere ondt end sidst. For jeg havde ikke fået pakket gaven ud. Jeg havde ikke fundet læringen bag det, der var sket. Nu forsøger jeg (omend, indrømmet, det er svært) at forholde mig til smerten. Se på hvad jeg kan lære af den, hvordan jeg kan bruge  læringen videre på min vej, og ikke bare pakke sammen og gemme væk, men få noget ud af det.

Så hvilke gaver har du fået i dit liv? Fik du dem pakket op og brugt? Hvis du gemte dem væk, så kig tilbage på dem nu. Se hvad de gav dig, og hvordan du har brugt dem. Måske er du først nu klar  til  at bruge dem, i det liv du lever lige nu og her…

“Livet leves forlæns og forståes baglæns”

 

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *