Tålmodighed versus modet til at tåle
Modet til at tåle
– det handler om tålmodighed.
 
Modet til at tåle er en anden måde at definere tålmodighed på, som min dygtige underviser Lykke Rix, har lært mig.
For jeg er et meget Utålmodig menneske, og det værste jeg ved er, at skulle være tålmodig, at skulle vente og ikke bare handle, sætte aktion bag. 
 
Men at have modet til, at turde vente, lade tingene ske når de sker, ikke regne ud, ikke have en forkromet plan klar, ikke vide hvad der kommer til at ske… det kræver mod af mig. Det kræver, at jeg skal kunne tåle bare at vente – turde at have modet til at tåle at stå der, uden at få svaret NU, uden at handle på det jeg vil NU, uden at vide hvad der sker og  hvornår det sker…
Jeg skrider til handling, presser mig selv, kræver andre et svar nu! Forcerer – for der skal ske noget, og det skal gå stærkt – jeg skal vide det…
Men alt for ofte sker der bare det, at jeg slet ikke når at mærke efter, om det jeg er på vej til at gøre, er det rigtige for mig lige nu.  Jeg tillader ikke mig selv tiden, til bare at være med det  og turde tro på, at ved liiggee at stoppe op, så er jeg meget mere bevidst om, hvad det rent faktisk er, at jeg vil (og ikke mindst IKKE vil), idet jeg har  givet mig selv lov til at have modet til at turde tåle, bare vente, lade tiden gå, se hvad der sker…
Så mærk efter hos dig selv, hvornår og i hvilke situationer skal du lige trække vejret en ekstra gang, lige give dig selv tiden til at mærke efter inde i dig selv, hvad der er bedst for dig lige nu FØR du skrider til handling. Handling kan nemlig også være, det ikke at gøre noget – bare have modet til at tåle…
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *