Hvad gør du for at afsætte tid til dig? Kun dig?
Får du skabt de lommer, hvor det KUN handler om, hvad du har lyst til lige der?
Hvad skal der til, for at du tager dig tid til dig?

Måske får du lige nu den tanke; Det er egoistisk af mig at gøre krav på tid kun til mig. Det kan jeg ikke tillade mig, hvad vil de andre ikke tænke, når jeg bare vil være mig selv, når jeg trækker “frikortet” og egentlig ikke skal andet end “bare” have tid til mig.

“Hvis jeg kan få lidt tid for mig selv, kan jeg give lidt mere”
Hvad ville der ske, hvis det var dit udgangspunkt. At du sørgede for at tanke dig selv op før alle andre? Hvilken energi ville du møde andre med, når du har fyldt dine egne depoter op?
Når jeg husker mig selv på, at få gjort det jeg ved fylder mine depoter op, som fx. en gåtur langs vandet, så møder jeg andre med overskud og nærvær, jeg er tilstede og jeg er givende. Alle kvaliteter jeg værdsætter i selskab med andre. Når mine depoter er ved at være tømte, så bliver jeg det modsatte; rastløs, fraværende og modløs…
Hvad bliver du?

Se på din dag idag.
Hvad har givet dig energi?
Hvad har tappet dig for energi?

Hvordan får du mere ind i dit liv, som giver dig energi? Ting du ene og alene kan sørge for sker. Ikke der hvor du er afhængig af andre, for at det lykkes, men der hvor det er dig, og kun dig der får det til at ske.

Skriv de ting ned, du skal gøre mere af – brug tid på dig.
Hæng det op et sted du ofte ser.
Planlæg tid til dig – hver dag – bare lige 5 minutter, gerne mere… Det vigtigste er, at du begynder at sætte dig selv først. For lige der, hvor du sætter dig selv først, og ved hvordan du tanker dig selv op, får masse af energi, er det faktisk muligt for dig at være givende uden at tære på dig selv.
Du er 100% selv ansvarlig for dig og din energi.

“Sometimes we get so busy taking of everybody else,
that we forget to take care of ourselves”
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *