Vi falder i. Vi mister fokus. Vi taber gejsten.

På vej mod målet. Det er uundgåeligt. Desværre er det oftest sådan, at vi oplever det som en fiasko. Ikke være lykkes. Mister modet. Dropper målet. Og så står vi samme sted som før. Slår os selv i hovedet med, at vi ikke holdt aftalen med os selv. Føler os mislykket.

Men brug det istedet til at genoprette din motivation. Til at finde tilbage på sporet. Se på alt det du er lykkes med. Hvad er gået godt? Hvad gjorde du, da det gik efter planen? Hvilke følelser gav det inden i dig?

Det er nu, du skal tage et skridt tilbage til dine succeser. Gribe fat i dem, have fokus på alt det gode, og sige “PYT” til at du faldt i. Det er menneskeligt. Det gør vi alle. Styrken er nu, at vende tilbage.

Spørg dig selv; Hvor vil jeg helst se mig selv om 1 måned? På vej mod målet eller tilbage i gamle gænge?

Hvad er det, jeg helt præcis skal gøre for at vende tilbage på sporet. Bliv så konkret som mulig  fx. i dag går jeg 30 minutter, i dag smider jeg alt det slik ud, jeg kom til at købe, i dag handler jeg en masse lækkert frugt ind osv.

I det øjeblik du vælger at se på dine succeser, så bruger du den læring, du har fået, mens du var på vej. Du ved, hvad du er lykkes med, det er det, du skal holde fast i, stille skarpt på, således du igen får fokus på dit mål.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *