Hvad kan jeg gøre for dig

1:1 coaching

Gennem en række spørgsmål finder vi frem til, hvordan du kan handle på det du ønsker at forandre.

1:1 stresscoaching

Find din vej ud af stressen. Gennem konkrete øvelser og håndgribelige råd får du handlemuligheder, der virker.

Kvinde midt i livet

Jeg er tilknyttet magasinet Midt i https://midti.nu/category/coach-jette-rysgaard/  hvor jeg skriver blogindlæg samt artikler til magasinet. Samme sted har jeg også en en brevkasse, hvor du er velkommen til at skrive direkte til mig på https://midti.nu/skriv-til-vores-coach/ – kvit og frit.
Jeg hjælper kvinder midt i livet, med de mange udfordringer og forandringer livet viser sig med der. Det er her jeg er, hvor mit liv også har slået kolbøtter, men ved hjælp af coaching , har nye veje vist sig. De veje viser jeg gerne dig.

Parcoaching

Har I brug for at finde det fælles “fodslaw”igen? At få glæden tilbage i jeres ægteskab. Simple øvelser og råd kan være den vitaminsprøjte, I har brug for lige nu.

Workshop

Jeg afholder jævnligt workshop for grupper, hvor det centrale for dem alle er at handle for at skabe forvandling bl.a. indenfor stress og personlig udvikling.

Lige lidt mere…

Så længe vi ikke ved – eller ikke vil vide – hvad der forhindrer os i at nå vores mål, behøver vi ikke at forholde os til det. Dermed er vi også fri for at tage ansvar for vores eget liv, vores drømme og ønsker.

De fleste undskylder sig med:

  • Jeg har ikke tid…
  • Jeg har ikke penge…
  • Jeg har ikke evnerne…
  • Jeg har ikke overskuddet…

Du bør vide…

Coaching handler om nuet, og det der ligger i din fremtiden. Coaching er ikke terapi.

Coaching handler om at stille en masse spørgsmål til dig. Du finder dine svar inde i dig, også selvom du tror du ikke ved det. Det gør du!. Dine svar giver dig en masse nye indsigter og handlemuligheder, så du kan få det liv, du ønsker dig.